Clara Ponsatí ‘Autodeterminació: un futur per a Europa’

Clara Ponsatí

El passat divendres vam tenir el plaer d’acollir l’esdeveniment d’estrena del documental “Autodeterminació: un futur per a Europa”. L’acte va ser presentat per Clara Ponsatí i va comptar amb un debat posterior moderat per Jordi Graupera, amb la participació de Timothy Waters, professor i director associat del Centre per a la Democràcia Constitucional de la Universitat d’Indiana.

L’acte va reunir un públic de 300 persones que no es van voler perdre aquesta esperada estrena. Durant la projecció, vam tenir l’oportunitat d’escoltar les perspectives d’experts de renom, que van compartir els seus coneixements i experiències en relació amb el tema del documental.

A més, vam promoure una interacció enriquidora amb el públic, que va poder participar activament en una estimulant sessió de preguntes i respostes. Va ser una oportunitat única per aprofundir en els temes tractats i establir un diàleg constructiu entre tots els assistents.

En resum, l’estrena del documental “Autodeterminació: un futur per a Europa” va ser un èxit rotund, amb la presència d’un públic atent i compromès. Va ser una nit memorable plena de coneixement, reflexió i diàleg, que ens va inspirar a continuar explorant i defensant els valors de la llibertat i l’autodeterminació.